Vanaf € 5.825

Remeha Mercuria Ace 8 kW

Ontdek de Remeha Mercuria Ace: een compacte en veelzijdige lucht-water warmtepomp, beschikbaar in zowel volledig elektrische als hybride uitvoeringen.

Beschikbaar in zowel hybride als all-electric uitvoering
Behoud van vermogen bij lage temperaturen
Mogelijk in nieuwbouw woningen en gerenoveerde woningen
eSmart Inside
ISDE-subsidie beschikbaar
Offerte aanvragen
Uitgelicht
Specificaties
Documenten
Add-ons
FAQ

Uitgelicht

Minder milieubelasting en eenvoudig onderhoud
De Mercuria Ace gebruikt het milieuvriendelijke R32 koudemiddel, dat een laag Global Warming Potential (GWP) heeft. Dit maakt het onderhoud aanzienlijk eenvoudiger, aangezien er geen logboekplicht is voor deze warmtepompen. Bovendien draagt het bij aan een betere bescherming van het milieu.

eSmart inside: Intelligente en efficiënte aansturing
De Mercuria Ace is voorzien van het geavanceerde eSmart Inside besturingssysteem. eSmart Inside biedt een breed scala aan digitale mogelijkheden van Remeha, die gericht zijn op het slimmer en zuiniger maken van hun toestellen. Hierdoor werkt het systeem efficiënter kunt u kosten besparen.

Altijd een comfortabele temperatuur in huis
De Mercuria Ace werkt samen met een buitenvoeler, waardoor de warmtepomp weersafhankelijk kan regelen. Naarmate de buitentemperatuur daalt, verhoogt de cv de temperatuur om een hoog comfort in huis te garanderen. Deze stooklijn is eenvoudig in te stellen via de Smart Start app.

Beschikbaar in zowel hybride als all-electric uitvoering
Behoud van vermogen bij lage temperaturen
Mogelijk in nieuwbouw woningen en gerenoveerde woningen
eSmart Inside
ISDE-subsidie beschikbaar

Specificaties

Onderstaande gegevens gelden voor
A 7˚C/W 35˚C

Type uitvoering
Enkelfase uitvoering (230 Volt)

Verwarmingscapaciteit
7,1 kW

Back-up
Hydraulisch of all-electric mogelijk

Afmetingen binnenunit
770 x 450 x 408

Add-ons

Veelgestelde vragen

Kan de Remeha Mercuria Ace ook volledig elektrisch draaien?

Ja, de Remeha Mercuria Ace kan volledig elektrisch draaien. Het systeem is ontworpen als een all-electric warmtepomp, wat betekent dat het geen cv-ketel nodig heeft om te functioneren en volledig op elektriciteit werkt voor zowel verwarming als koeling.

Hoeveel geluid maakt de Remeha Mercuria Ace tijdens bedrijf?

De Remeha Mercuria Ace is ontworpen met geluidsreductie in gedachten en werkt zeer stil. Het geluidsniveau ligt rond de 40-50 dB(A), wat vergelijkbaar is met het geluid van een moderne vaatwasser. Dit maakt het systeem geschikt voor installatie in zowel binnen- als buitenruimtes zonder geluidsbelemmeringen.

Is de Remeha Mercuria Ace geschikt voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw?

Ja, de Remeha Mercuria Ace is geschikt voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Dankzij zijn flexibele installatieopties en compatibiliteit met verschillende verwarmingssystemen, kan de Mercuria Ace eenvoudig worden geïntegreerd in diverse woningtypes. Tijdens de Woningcheck bekijkt de expert de situatie en bespreekt op basis hiervan de mogelijkheden met u.

Hoe snel kan de Remeha Mercuria Ace worden geïnstalleerd?

De installatie van de Remeha Mercuria Ace kan doorgaans binnen een werkdag worden voltooid door onze gekwalificeerde installateurs. De exacte tijdsduur kan variëren afhankelijk van de complexiteit van de bestaande verwarmingsinstallatie en de specifieke omstandigheden van de woning.

Wat is de levensduur van de Remeha Mercuria Ace?

De Remeha Mercuria Ace heeft een verwachte levensduur van gemiddeld 15 tot 20 jaar. Deze levensduur kan echter variëren afhankelijk van factoren zoals het gebruik, de installatiekwaliteit en het onderhoud van het systeem. Regelmatig onderhoud en tijdige servicebeurten zijn essentieel om de levensduur te maximaliseren en om te zorgen voor optimale prestaties gedurende de gehele gebruiksperiode.

Totaal

Mercuria Ace 8 kW:
€ 8.900
Standaardinstallatie:
Inbegrepen
Woningcheck:
Gratis
Vuilafscheider:
Gratis
ISDE subsidie:
€ 3.075
Meldcode:
KA27589
€ 5.825
Incl. btw
Offerte aanvragen

Deze klanten gingen u voor!

Creatief Bert

Absoluut vijf sterren voor De Warmtemeester! De vorige week hebben ze bij ons een Mitsubishi warmtepomp en een waterontharder geïnstalleerd en we zijn echt enorm tevreden over het eindresultaat. Maar ook de service is bij De Warmtemeester echt anders dan we vaak gewend zijn.

Vanaf het eerste contact was het duidelijk dat wij met een zeer klantgericht bedrijf te maken hadden. Soufian dacht pro actief mee over de beste oplossingen voor onze situatie, want we hadden nogal wat wensen en eisen. Hij nam uitgebreid de tijd om onze behoeften en wensen volledig te begrijpen en kwam met heel goed onderbouwde oplossingen. Deze persoonlijke en menselijke benadering gaf ons een heel erg fijn gevoel.

De installatie zelf verliep ook vlekkeloos. De monteurs van De Warmtemeester waren ontzettend vriendelijk. Ze werkten snel en efficiënt en lieten alles netjes en opgeruimd achter (hoewel ik had aangegeven dat we alles zelf opruimen na de installatie).

Kortom: we raden iedereen oprecht aan om voor De Warmtemeester te kiezen als je interesse hebt in een van de producten die zij aanbieden. Ze hebben vooral qua service echt een supergoede indruk achtergelaten!

Bart Spronk

Ik ben een kritische klant en niet iedere organisatie is blij met me, maar de warmtemeester heeft er een ambassadeur erbij 🙂. Mijn opdracht was ietwat complex omdat ik een warmtepomp, cv ketel en nieuwe rookgasafvoer nodig had. Bovendien was er weinig ruimte om te werken. Voor veel partijen was dit een reden om af te haken. Maar niet de warmtemeester. Ze dachten mee in oplossingen en gingen het wel fixen. Dat hebben ze gedaan. De mensen waren fijn en communicatie goed. Helemaal top.

Priscilla Chantre

Fantastische vaklui en service! Helaas kan ik niet meer sterren geven! Dat zegt al genoeg :) Enorm bedankt voor alles!

Nout van Zon

Goed advies, transparantie informatievoorziening en prettige installatie. Zou ik zeker aanbevelen!

Marieke van Druenen

Blij dat ik ben overgestapt op een warmtepomp. Ik ben ontzettend tevreden over het hele voortraject, de communicatie en het plaatsen zelf.

Tim Timons

Wat een vriendelijke installateurs! Communicatie, installatie en service zijn ons erg goed bevallen. Wij kunnen dit bedrijf warm aanbevelen.

Kees Jan Hartkamp

Zeer tevreden over kundige installatie en service van de Warmtemeester. Deze mensen weten waar ze het over hebben, denken goed mee en reageren zeer professioneel op vragen en klachten. Aanrader!

Jelle Dijkstra

Enorm tevreden met de goede service van de Warmtemeester! Snelle offerte, nette offerte en snelle uitvoering. De hybride warmtepomp draait als een trein en verwarmt het huis heerlijk. Nette mannen, snelle service en heel netjes gewerkt. Communicatie was enorm netjes en reactie per mail was vriendelijk en snel. Aanrader!

Mo Tah

Uitstekend geholpen door De Warmtemeester. Hele aardige en behulpzame monteurs die ook alle tijd nemen om je te informeren terwijl ze bezig zijn met het werk. (warmtepomp en cv-ketel) Van begin tot eind hele positieve ervaringen gehad, netjes en op tijd te woord gestaan per e-mail. Heel fijn en persoonlijk bedrijf. Zeker aan te raden!

Vincent Sluijter

Prettige ervaring gehad mbt het plaatsen van een hybride warmtepomp. Professionele service met een goed eindresultaat.

Jurgen Schouten

Van flop naar TOP! In eerste instantie had ik een 1 sterren review gegeven aan De Warmtemeester. Ik had via de site offerte opgevraagd voor een nieuwe ketel én warmtepomp. Ik kreeg een telefoontje en heb enkele vragen beantwoord. Vervolgens ontving ik offerte, waar ik nog een aantal vragen over had. Dus beantwoordde ik de mail met offerte en stelde daarin mijn vragen. Vervolgens had ik nooit meer wat gehoord. Nog een reminder erachteraan gestuurd, ook daarop geen reactie. Dus toen maar een 1-ster review achter gelaten en verder gaan zoeken naar een andere installateur. Dat vond ik echt jammer, want aan het telefoontje had ik wel een positief gevoel over gehouden. Ik was al heel ver met offertevergelijk bij andere installateurs en stond op het punt om een keuze te maken, tot ik onverwacht een telefoontje kreeg van De WarmteMeester. Hij kon mij erg duidelijk en geloofwaardig uitleggen waarom het contact was misgegaan en bood hiervoor excuses aan. Ik besloot een tweede kans te gunnen en ontving van hem antwoord op mijn vragen en een hernieuwde offerte. Deze was goed vergelijkbaar met de offertes die ik al had ontvangen van de andere leveranciers en dus heb ik akkoord gegeven. Vandaag (2 weken na akkoord) hebben ze ketel en warmtepomp keurig geïnstalleerd. Nette monteurs, dachten mee en werkten keurig, Soefian en de installateurs: dank je wel.

Walter

Na het aanvragen van een vrijblijvende offerte van een hybride warmtepomp is De Warmtemeester langs gekomen op locatie om de situatie te bekijken om een scherpe offerte op te maken. De heer is erg vriendelijk en heeft voldoende kennis en ervaring om mee te denken aan de installatie. De reactie tijd is wat mij betreft voldoende. De offerte met de bijbehorende werkzaamheden zijn realistisch. De levertijd was erg snel in ons geval. Op de dag van installatie hebben de monteurs wederom mee gedacht over de situatie en zijn de leidingen, in ons geval, volledig weggewerkt in de bestaande koof. Dit als resultaat een nog scherpere offerte. De monteurs hebben netjes en kundig gewerkt. Helaas zat er op het scherm van de Remeha eTwist een krasje onder het beschermfolie, deze is netjes binnen 2 dagen vervangen voor een nieuwe. Ik ben helemaal tevreden! Echt een aanrader!

Sylivia Linders

Na een mooie offerte en een prettig gesprek hebben wij gekozen voor een warmtepomp via de Warmtemeester. Dit mede door het deskundige advies dat werd gegeven.Twee weken geleden is deze bij ons geplaatst door de Warmtemeester en zijn collega. Super vriendelijke mannen met verstand van zaken. Doordat het even tegenzat zijn ze doorgegaan tot 's avonds 21.00. De instellingen stonden na installatie niet helemaal juist, maar dat is via de app en een huisbezoek direct netjes opgelost. De reden voor de communicatie per mail, is dat hij niet tijdens de werkzaamheden steeds gebeld wil worden en dit zijn werkzaamheden verstoord. Zeer betrouwbaar en net bedrijf, zeker een aanrader.

Ron Mol

Goed advies en sympathieke, ervaren medewerkers. Zeer tevreden over de installatie. Enige verbeterpunt is de telefonische bereikbaarheid maar via e-mail altijd uitgebreid en duidelijk antwoord!

Roelf van Til

Dit is een hele fijne installateur. In de aanloop met precies de goede antenne voor de klant-in-nood. Daarna een professionele, efficiënte uitvoering van de klus. Prima kerels!

Miron Luiken

De intake-kosten zijn het absoluut waard. Laat je niet afschrikken daardoor. Voor de rest zijn het proffesionals met jarenlange ervaring. Ze zijn bij mij in een ruk doorgegaan totdat het af was. Ook extra service gegeven die niet besproken was welke ik heel netjes vond. Het geheel is netjes geplaatst en werkt naar behoren. Bij twijfel, doen. Maak een afspraak en laat je informeren.

Leon Heidi Kroon

Onze ketel had het na 16 jaar begeven . Warmtemeester gaf ons snel een offerte en 2 dagen later nieuwe ketel geplaatst voor goede prijs top !

F16

Hele goede service. Snelle en correcte communicatie en heel klantgericht. Zelfs in het weekend was de Warmtemeester bereid om me te helpen. Heeft het probleem ook meteen gefixt. Probleem was notabene niet door de nieuwe warmtepomp gekomen dus hoe tof. Echt aanrader!!

D el Majjouti

Bij mijn ouders een Mitsubishi warmtepomp laten installeren door het team van De Warmtemeester. Uitstekend werk geleverd en heel goed bereikbaar voor vragen. Erg tevreden!

Peter Kerklaan

Via een leverancier de vraag gesteld over een warmtepomp. Gekoppeld aan de Warmtemeester Schiedam. Binnen week afspraak gemaakt voor inventarisatie. Na weer een weekje en offerte ontvangen. Aangegeven was dat de warmtepomp in het 1e kwartaal van 2023 geplaats zou worden. Dus in februari 2023 de afspraak gemaakt. Binnen 1 dag geplaatst en functionerend. Na een weekje nog wat bijgesteld waarna het geheel goed functioneert. Dus prima proces de afspraken worden correct nagekomen en aftersales is ook prima wanneer er vragen zijn.

Wim Kruit

Vandaag drie nette heren van de Warmtemeester over de vloer gehad. Keurig en beleefd en een duidelijk vakmanschap. Warmtepomp netjes geïnstalleerd en een duidelijke uitleg over de werking. Toen de heren weg waren, bleek er een foutje te zijn gemaakt, maar dat werd na de melding telefonisch opgelost. Uitstekende service!

Jos Kruit

De mannen van de Warmtemeester zijn bij ons geweest om een Warmtepomp van Remeha te installeren. Perfect service, sympathieke kundige monteurs, die toch 6 uur bezig zijn geweest. De Warmtemeester zelf is ook nog geweest om uitleg te geven. Complimenten. De link naar de belastingdienst werkt perfect. Dus als u een een nieuwe warmtepomp wilt aanschaffen, zoek niet verder.

Jonathan Wagter

Ik heb 1andere partij uitgenodigd, maar ik wist na het contact met Soufian dat dit goed zat gevoelsmatig. Dit is ook waargemaakt. Ik raad Soufian en collega’s zeker aan. Soufian straalt zijn empathie uit naar collega’s/ bedrijfsvoering. Was bij ons een grote klus en had niet verwacht dat installeren zo lang zou duren (en de Warmtemeester ook niet), maar gingen pas huiswaarts nadat het werkte. Ook vragen achteraf en de service is erg goed! Stop met zoeken en contact de Warmtemeester.

Pieter Jouke

Ik zoek altijd alles goed uit. Dat betekent dat ik veel vragen stel en dan ook graag wil snappen wat het antwoord betekent. Bij De Warmtemeester was er alle tijd voor advies. Ook dacht men mee over alternatieven ivm warmtepompschaarste. Alles doorgelopen en veel gemaild over allerlei alternatieven die ik zelf had uitgezocht. Ik ben altijd vriendelijk, behulpzaam en deskundig te woord gestaan. De installatie door Appie en Musa ging heel goed. Fijne mensen die vertrouwen wekken. En toen ik een week later nog wat vragen had, werd ik meteen aan het einde van Soufs werkdag nog gebeld dat hij ook nu wel even langs kon komen als me dat uitkwam. Dat deed hij en hij nam alle tijd om mijn vragen over de installatie te beantwoorden en om me wegwijs te maken in de verschillende menu's. Een modern bedrijf met ouderwets goede en persoonlijke service.

Jan Blankespoor

Wij zijn zeer tevreden met onze hybride warmtepomp, op 8 en 9 juni geïnstalleerd door De Warmtemeester. Zeer deskundig, klantvriendelijk en creatief! Wij vertrouwen erop dat we er de komende winter warmpjes bijzitten.

Jan Bekkers

Wat hebben wij het getroffen met deze installateur van een hybride warmtepomp en een nieuwe combiketel! Eerste een persoonlijke benadering tijdens het huisbezoek en deskundig advies. Daarna een duidelijk en scherpe offerte en tot slot een perfecte installatie. Niets was teveel! Een paar aanpassingen op ons verzoek werden zonder gedoe direct uitgevoerd, strak leidingwerk. Nette vriendelijke monteurs en tot slot een perfect werkende warmtepomp. Een aanrader.

Henk Kattestaart

Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf. Recent heeft De Warmtemeester bij ons een all-electric warmtepomp Mitsubishi geleverd. We kijken met plezier en tevredenheid hierop terug. De hele voorbereiding is in goed overleg gegaan. Door jarenlange ervaring werkt het team goed samen, netjes en is bovenal vakbekwaam en deskundig. Zeker een aanbeveling!

Kees Confurius

We zouden de CVketel vervangen in combinatie met een warmtepomp, in maart begaf de CVketel het in het weekend ,maandagmorgen gebeld,dinsdagmiddag hing de nieuwe ketel ,keurig geïnstalleerd, klasse! Ipv de warmtepomp hebben wij gekozen voor een airco installatie, deze is de afgelopen week geïnstalleerd, wederom vakkundig gedaan door de Warmtemeester, netjes gewerkt en kundige en vriendelijke monteurs ,we zijn er dik tevreden mee!

Jet Kloet

Heel blij met onze hybride warmtepomp, maar vooral met de uitstekende service van dit bedrijf en vooral van Soufyan. Onze CV ketel had nog wat issues en deze zijn enorm goed ook opgelost, wat toch extra service was. Ook de vloerpomp van de vloerverwarming is vervangen. Heel fijn!

Cees van der Giesen

Duidelijke offerte en een snelle en deskundige installatie door goede vakmannen. Kleine storing na de installatie: binnen 1 uur via video-bellen en een snel huisbezoek opgelost door de Warmtemeester zelf. Fijne bedrijf dat service hoog in het vaandel heeft staan. Aanrader!

Iweta Wezelman-Lischka

Heel blij met onze hybride warmtepomp en CV-ketel, maar vooral met de excellente service van dit bedrijf en Soufyan en zijn team. Advies op maat, offerte, uitvoering, alles uitstekend gedaan! Echt aanrader!

Martin Haaring

Vandaag heeft de Warmtemeester (na lang wachten door de lange levertijd) eindelijk de hybride warmtepomp geïnstalleerd. De monteurs Appie en Moes zijn echter vaklui. Alle dakpannen liggen na het leidingenwerk weer keurig op hun plaats en ook binnen is alles tiptop afgewerkt . Ik kon met moeite een bakkie koffie aan ze slijten.

In 5 eenvoudige stappen een nieuwe installatie in huis!

Stap 1: Aanvraag van de offerte

Begin uw reis naar een nieuwe installatie door eenvoudigweg een offerte aan te vragen via de knop op onze homepage. Om een nauwkeurige inschatting te kunnen maken, raden wij aan om eerst onze Warmtewijzer in te vullen. Zo krijgen wij direct een goed beeld van uw woonsituatie en voorkeuren.

Stap 2: De Woningcheck

Bij interesse in een warmtepomp plannen we een Woningcheck in. Tijdens deze Woningcheck voeren we een analyse uit van uw woning en bespreken we uitgebreid uw voorkeuren en wensen.

Stap 3: Een persoonlijke offerte

Binnen 7 werkdagen na de Woningcheck ontvangt u een persoonlijke offerte op maat. Deze offerte bevat een gedetailleerd overzicht van alle producten en materialen, inclusief een weergave van de prijsopbouw.

Stap 4: Afspraak plannen

Bent u akkoord met de offerte? Dan plannen we direct een installatieafspraak in. Wij garanderen dat uw nieuwe systeem binnen maximaal 3 weken geïnstalleerd wordt!

Stap 5: De installatie

Uw installatie wordt verzorgd door twee gecertificeerde monteurs. Tijdens de installatie staan zij klaar om al uw vragen te beantwoorden. Zij vertrekken pas, wanneer alles naar uw tevredenheid is geïnstalleerd.

Creatief Bert

Absoluut vijf sterren voor De Warmtemeester! De vorige week hebben ze bij ons een Mitsubishi warmtepomp en een waterontharder geïnstalleerd en we zijn echt enorm tevreden over het eindresultaat. Maar ook de service is bij De Warmtemeester echt anders dan we vaak gewend zijn.

Vanaf het eerste contact was het duidelijk dat wij met een zeer klantgericht bedrijf te maken hadden. Soufian dacht pro actief mee over de beste oplossingen voor onze situatie, want we hadden nogal wat wensen en eisen. Hij nam uitgebreid de tijd om onze behoeften en wensen volledig te begrijpen en kwam met heel goed onderbouwde oplossingen. Deze persoonlijke en menselijke benadering gaf ons een heel erg fijn gevoel.

De installatie zelf verliep ook vlekkeloos. De monteurs van De Warmtemeester waren ontzettend vriendelijk. Ze werkten snel en efficiënt en lieten alles netjes en opgeruimd achter (hoewel ik had aangegeven dat we alles zelf opruimen na de installatie).

Kortom: we raden iedereen oprecht aan om voor De Warmtemeester te kiezen als je interesse hebt in een van de producten die zij aanbieden. Ze hebben vooral qua service echt een supergoede indruk achtergelaten!

Bart Spronk

Ik ben een kritische klant en niet iedere organisatie is blij met me, maar de warmtemeester heeft er een ambassadeur erbij 🙂. Mijn opdracht was ietwat complex omdat ik een warmtepomp, cv ketel en nieuwe rookgasafvoer nodig had. Bovendien was er weinig ruimte om te werken. Voor veel partijen was dit een reden om af te haken. Maar niet de warmtemeester. Ze dachten mee in oplossingen en gingen het wel fixen. Dat hebben ze gedaan. De mensen waren fijn en communicatie goed. Helemaal top.

Priscilla Chantre

Fantastische vaklui en service! Helaas kan ik niet meer sterren geven! Dat zegt al genoeg :) Enorm bedankt voor alles!

Nout van Zon

Goed advies, transparantie informatievoorziening en prettige installatie. Zou ik zeker aanbevelen!

Marieke van Druenen

Blij dat ik ben overgestapt op een warmtepomp. Ik ben ontzettend tevreden over het hele voortraject, de communicatie en het plaatsen zelf.

Tim Timons

Wat een vriendelijke installateurs! Communicatie, installatie en service zijn ons erg goed bevallen. Wij kunnen dit bedrijf warm aanbevelen.

Kees Jan Hartkamp

Zeer tevreden over kundige installatie en service van de Warmtemeester. Deze mensen weten waar ze het over hebben, denken goed mee en reageren zeer professioneel op vragen en klachten. Aanrader!

Jelle Dijkstra

Enorm tevreden met de goede service van de Warmtemeester! Snelle offerte, nette offerte en snelle uitvoering. De hybride warmtepomp draait als een trein en verwarmt het huis heerlijk. Nette mannen, snelle service en heel netjes gewerkt. Communicatie was enorm netjes en reactie per mail was vriendelijk en snel. Aanrader!

Mo Tah

Uitstekend geholpen door De Warmtemeester. Hele aardige en behulpzame monteurs die ook alle tijd nemen om je te informeren terwijl ze bezig zijn met het werk. (warmtepomp en cv-ketel) Van begin tot eind hele positieve ervaringen gehad, netjes en op tijd te woord gestaan per e-mail. Heel fijn en persoonlijk bedrijf. Zeker aan te raden!

Vincent Sluijter

Prettige ervaring gehad mbt het plaatsen van een hybride warmtepomp. Professionele service met een goed eindresultaat.

Jurgen Schouten

Van flop naar TOP! In eerste instantie had ik een 1 sterren review gegeven aan De Warmtemeester. Ik had via de site offerte opgevraagd voor een nieuwe ketel én warmtepomp. Ik kreeg een telefoontje en heb enkele vragen beantwoord. Vervolgens ontving ik offerte, waar ik nog een aantal vragen over had. Dus beantwoordde ik de mail met offerte en stelde daarin mijn vragen. Vervolgens had ik nooit meer wat gehoord. Nog een reminder erachteraan gestuurd, ook daarop geen reactie. Dus toen maar een 1-ster review achter gelaten en verder gaan zoeken naar een andere installateur. Dat vond ik echt jammer, want aan het telefoontje had ik wel een positief gevoel over gehouden. Ik was al heel ver met offertevergelijk bij andere installateurs en stond op het punt om een keuze te maken, tot ik onverwacht een telefoontje kreeg van De WarmteMeester. Hij kon mij erg duidelijk en geloofwaardig uitleggen waarom het contact was misgegaan en bood hiervoor excuses aan. Ik besloot een tweede kans te gunnen en ontving van hem antwoord op mijn vragen en een hernieuwde offerte. Deze was goed vergelijkbaar met de offertes die ik al had ontvangen van de andere leveranciers en dus heb ik akkoord gegeven. Vandaag (2 weken na akkoord) hebben ze ketel en warmtepomp keurig geïnstalleerd. Nette monteurs, dachten mee en werkten keurig, Soefian en de installateurs: dank je wel.

Walter

Na het aanvragen van een vrijblijvende offerte van een hybride warmtepomp is De Warmtemeester langs gekomen op locatie om de situatie te bekijken om een scherpe offerte op te maken. De heer is erg vriendelijk en heeft voldoende kennis en ervaring om mee te denken aan de installatie. De reactie tijd is wat mij betreft voldoende. De offerte met de bijbehorende werkzaamheden zijn realistisch. De levertijd was erg snel in ons geval. Op de dag van installatie hebben de monteurs wederom mee gedacht over de situatie en zijn de leidingen, in ons geval, volledig weggewerkt in de bestaande koof. Dit als resultaat een nog scherpere offerte. De monteurs hebben netjes en kundig gewerkt. Helaas zat er op het scherm van de Remeha eTwist een krasje onder het beschermfolie, deze is netjes binnen 2 dagen vervangen voor een nieuwe. Ik ben helemaal tevreden! Echt een aanrader!

Sylivia Linders

Na een mooie offerte en een prettig gesprek hebben wij gekozen voor een warmtepomp via de Warmtemeester. Dit mede door het deskundige advies dat werd gegeven.Twee weken geleden is deze bij ons geplaatst door de Warmtemeester en zijn collega. Super vriendelijke mannen met verstand van zaken. Doordat het even tegenzat zijn ze doorgegaan tot 's avonds 21.00. De instellingen stonden na installatie niet helemaal juist, maar dat is via de app en een huisbezoek direct netjes opgelost. De reden voor de communicatie per mail, is dat hij niet tijdens de werkzaamheden steeds gebeld wil worden en dit zijn werkzaamheden verstoord. Zeer betrouwbaar en net bedrijf, zeker een aanrader.

Ron Mol

Goed advies en sympathieke, ervaren medewerkers. Zeer tevreden over de installatie. Enige verbeterpunt is de telefonische bereikbaarheid maar via e-mail altijd uitgebreid en duidelijk antwoord!

Roelf van Til

Dit is een hele fijne installateur. In de aanloop met precies de goede antenne voor de klant-in-nood. Daarna een professionele, efficiënte uitvoering van de klus. Prima kerels!

Miron Luiken

De intake-kosten zijn het absoluut waard. Laat je niet afschrikken daardoor. Voor de rest zijn het proffesionals met jarenlange ervaring. Ze zijn bij mij in een ruk doorgegaan totdat het af was. Ook extra service gegeven die niet besproken was welke ik heel netjes vond. Het geheel is netjes geplaatst en werkt naar behoren. Bij twijfel, doen. Maak een afspraak en laat je informeren.

Leon Heidi Kroon

Onze ketel had het na 16 jaar begeven . Warmtemeester gaf ons snel een offerte en 2 dagen later nieuwe ketel geplaatst voor goede prijs top !

F16

Hele goede service. Snelle en correcte communicatie en heel klantgericht. Zelfs in het weekend was de Warmtemeester bereid om me te helpen. Heeft het probleem ook meteen gefixt. Probleem was notabene niet door de nieuwe warmtepomp gekomen dus hoe tof. Echt aanrader!!

D el Majjouti

Bij mijn ouders een Mitsubishi warmtepomp laten installeren door het team van De Warmtemeester. Uitstekend werk geleverd en heel goed bereikbaar voor vragen. Erg tevreden!

Peter Kerklaan

Via een leverancier de vraag gesteld over een warmtepomp. Gekoppeld aan de Warmtemeester Schiedam. Binnen week afspraak gemaakt voor inventarisatie. Na weer een weekje en offerte ontvangen. Aangegeven was dat de warmtepomp in het 1e kwartaal van 2023 geplaats zou worden. Dus in februari 2023 de afspraak gemaakt. Binnen 1 dag geplaatst en functionerend. Na een weekje nog wat bijgesteld waarna het geheel goed functioneert. Dus prima proces de afspraken worden correct nagekomen en aftersales is ook prima wanneer er vragen zijn.

Wim Kruit

Vandaag drie nette heren van de Warmtemeester over de vloer gehad. Keurig en beleefd en een duidelijk vakmanschap. Warmtepomp netjes geïnstalleerd en een duidelijke uitleg over de werking. Toen de heren weg waren, bleek er een foutje te zijn gemaakt, maar dat werd na de melding telefonisch opgelost. Uitstekende service!

Jos Kruit

De mannen van de Warmtemeester zijn bij ons geweest om een Warmtepomp van Remeha te installeren. Perfect service, sympathieke kundige monteurs, die toch 6 uur bezig zijn geweest. De Warmtemeester zelf is ook nog geweest om uitleg te geven. Complimenten. De link naar de belastingdienst werkt perfect. Dus als u een een nieuwe warmtepomp wilt aanschaffen, zoek niet verder.

Jonathan Wagter

Ik heb 1andere partij uitgenodigd, maar ik wist na het contact met Soufian dat dit goed zat gevoelsmatig. Dit is ook waargemaakt. Ik raad Soufian en collega’s zeker aan. Soufian straalt zijn empathie uit naar collega’s/ bedrijfsvoering. Was bij ons een grote klus en had niet verwacht dat installeren zo lang zou duren (en de Warmtemeester ook niet), maar gingen pas huiswaarts nadat het werkte. Ook vragen achteraf en de service is erg goed! Stop met zoeken en contact de Warmtemeester.

Pieter Jouke

Ik zoek altijd alles goed uit. Dat betekent dat ik veel vragen stel en dan ook graag wil snappen wat het antwoord betekent. Bij De Warmtemeester was er alle tijd voor advies. Ook dacht men mee over alternatieven ivm warmtepompschaarste. Alles doorgelopen en veel gemaild over allerlei alternatieven die ik zelf had uitgezocht. Ik ben altijd vriendelijk, behulpzaam en deskundig te woord gestaan. De installatie door Appie en Musa ging heel goed. Fijne mensen die vertrouwen wekken. En toen ik een week later nog wat vragen had, werd ik meteen aan het einde van Soufs werkdag nog gebeld dat hij ook nu wel even langs kon komen als me dat uitkwam. Dat deed hij en hij nam alle tijd om mijn vragen over de installatie te beantwoorden en om me wegwijs te maken in de verschillende menu's. Een modern bedrijf met ouderwets goede en persoonlijke service.

Jan Blankespoor

Wij zijn zeer tevreden met onze hybride warmtepomp, op 8 en 9 juni geïnstalleerd door De Warmtemeester. Zeer deskundig, klantvriendelijk en creatief! Wij vertrouwen erop dat we er de komende winter warmpjes bijzitten.

Jan Bekkers

Wat hebben wij het getroffen met deze installateur van een hybride warmtepomp en een nieuwe combiketel! Eerste een persoonlijke benadering tijdens het huisbezoek en deskundig advies. Daarna een duidelijk en scherpe offerte en tot slot een perfecte installatie. Niets was teveel! Een paar aanpassingen op ons verzoek werden zonder gedoe direct uitgevoerd, strak leidingwerk. Nette vriendelijke monteurs en tot slot een perfect werkende warmtepomp. Een aanrader.

Henk Kattestaart

Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf. Recent heeft De Warmtemeester bij ons een all-electric warmtepomp Mitsubishi geleverd. We kijken met plezier en tevredenheid hierop terug. De hele voorbereiding is in goed overleg gegaan. Door jarenlange ervaring werkt het team goed samen, netjes en is bovenal vakbekwaam en deskundig. Zeker een aanbeveling!

Kees Confurius

We zouden de CVketel vervangen in combinatie met een warmtepomp, in maart begaf de CVketel het in het weekend ,maandagmorgen gebeld,dinsdagmiddag hing de nieuwe ketel ,keurig geïnstalleerd, klasse! Ipv de warmtepomp hebben wij gekozen voor een airco installatie, deze is de afgelopen week geïnstalleerd, wederom vakkundig gedaan door de Warmtemeester, netjes gewerkt en kundige en vriendelijke monteurs ,we zijn er dik tevreden mee!

Jet Kloet

Heel blij met onze hybride warmtepomp, maar vooral met de uitstekende service van dit bedrijf en vooral van Soufyan. Onze CV ketel had nog wat issues en deze zijn enorm goed ook opgelost, wat toch extra service was. Ook de vloerpomp van de vloerverwarming is vervangen. Heel fijn!

Cees van der Giesen

Duidelijke offerte en een snelle en deskundige installatie door goede vakmannen. Kleine storing na de installatie: binnen 1 uur via video-bellen en een snel huisbezoek opgelost door de Warmtemeester zelf. Fijne bedrijf dat service hoog in het vaandel heeft staan. Aanrader!

Iweta Wezelman-Lischka

Heel blij met onze hybride warmtepomp en CV-ketel, maar vooral met de excellente service van dit bedrijf en Soufyan en zijn team. Advies op maat, offerte, uitvoering, alles uitstekend gedaan! Echt aanrader!

Martin Haaring

Vandaag heeft de Warmtemeester (na lang wachten door de lange levertijd) eindelijk de hybride warmtepomp geïnstalleerd. De monteurs Appie en Moes zijn echter vaklui. Alle dakpannen liggen na het leidingenwerk weer keurig op hun plaats en ook binnen is alles tiptop afgewerkt . Ik kon met moeite een bakkie koffie aan ze slijten.

Remeha Mercuria Ace 8 kW