Kom jij ons team versterken?

Bij De Warmtemeester zijn we gespecialiseerd in de installatie en het onderhoud van warmtepompen, cv-ketels, airco’s en nog veel meer. Ons werkveld is breed: van nieuwe installaties en servicewerkzaamheden bij storingen tot het uitvoeren van onderhoud. We staan bekend om onze kwaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichte aanpak. Om onze dienstverlening verder te versterken, zoeken we enthousiaste monteurs die ons team willen komen versterken.

Ben jij iemand die technisch onderlegd is, graag zelfstandig werkt en houdt van afwisseling in je werkzaamheden? Heb je ervaring met het installeren en/of onderhouden van verwarmings- en koelingssystemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat zoeken wij?

✓ Ervaring  in de installatiebranche

✓ Een klantgerichte en professionele instelling

✓ Goede communicatieve vaardigheden

✓ Een oplossingsgerichte instelling

✓ In het bezit van rijbewijs B

Direct solliciteren?

Klinkt dit als de perfecte kans voor jou? Mail ons op het onderstaand e-mailadres en we nemen snel contact met je op. Sluit je aan bij De Warmtemeester en help ons bij het creëren van het perfecte binnenklimaat voor iedere klant!
Mailen naar Info@dewarmtemeester.nl

Onze kernwaarden.

Betrouwbaarheid.

We zijn een betrouwbare partner met bewezen ervaring en expertise in verwarmingssystemen. Onze certificeringen bevestigen onze kwaliteit en integriteit.

Klanttevredenheid.

Uw behoeften en wensen staan altijd centraal. We luisteren, begrijpen en anticiperen op uw specifieke voorkeuren en wensen.

Duurzaamheid.

We bevorderen duurzame verwarmingsoplossingen die uw comfort verbeteren én bijdragen aan een schonere en groenere toekomst.

Kwaliteit.

We streven altijd naar de hoogste kwaliteit in alles wat we doen. Van producten en diensten tot klantenservice en ondersteuning: alleen het beste is goed genoeg.

Vacature